Err
December 21, 2010, 5:45 PM ϟ 0 Babbling

Yeah , berdasar kan post sebelom ney , aku ada kata yang aku suke pada kawan aku sendiri kan . HHA , for sure lah aku single . aduhh , My heart havent got any girl except my mom and my little sister . takan nak bercinta dengan sibling kot . - -'
p/s still tungu kawan aku tuh tahu , kalau dea dah tanak , takan nak paksa . gila apa , cari lain la senang (ckp macam senang) or singl jeh . ramai jugak yang ckp single is better , betol ? tah ? penin doh . aduhh . apa apa pon , kalau ada jodoh ? tak kemana pon jodoh tuh pergi . en en . Aminn wey :D

new past

[ Owner ] [ Follow ]


Template by mhz .