S u k a ?
December 21, 2010, 5:36 PM ϟ 0 Babbling


AKU tataw apa nak buad . - -' , seriously aku macam dah ada Hati sikit dekat dia . bodoe la kan , kawan sendiri pon boleh ada minat - -' . semenjang asyek lepak dengan dea jeh , tetibe hati aku rasa macam perlu kan dea jeh . HHA , sengal doh - -' . but , aku tahu , kalau aku try , sure dea reject aku . yelakan , rupa aku , ehmm , lagi lagi dea dah ada orang yang dea sayang . fate . hmm , dah la wey , pape pon kite kawan till the end of the world .

EH ! gamba kat atas tuh en , HAHA , rasa macam nak hug dea macam tuh jeh uh time lepak . prghh , batak betol aku , kesah plak . :D

new past

[ Owner ] [ Follow ]


Template by mhz .