Yeah !
January 1, 2011, 10:02 PM ϟ 0 Babbling

Opey Asher . HAHAH . 1st time lepak dengan kau en . sampai kol 4.30 a.m uh . wahwahh . best la jugak , aku jeh banyak ckp kan . kau gelak and marah jeh tahu . aduhh . sory la wey , tak dapat bawak kau jalan-jalan kat Pavy nie . kau gerak KLCC je an , salah aku jugak sebab suruh kau gerak klcc . better kau gerak Dataran jeh dengan fam kau and aku en . emm . dah la , benda da lepas nak buad macam mana an . Keypeng Bermasalah katakan :( .
P/S aku nyesal tak terima tawaran kau capture gamba dengan aku together . bukan apa , aku MALUUU . bahahhha !

new past

[ Owner ] [ Follow ]


Template by mhz .