Jyeahhhhhhhhhhhhh !
May 26, 2011, 2:49 PM ϟ 0 Babbling






Yeahh , picture pertama : tadi sekolah memang gempak ,mentang-mentang dah habis mid year exam , so , Rock the School babyy . datang sekolah kol 7.30 then terus lepak men kompang kejabb , then ada taklimat untuk maraton ahad ni . thenthen , lepak dalam kelas sampai balikk . macam-macam terjadi . aku malas nak story sebab got to go after this . ><

Happy Teachers Day : Second picture is about tomorrow teachers day . yeah , sekolah aku akan meraikan nya . so , classmate aku dah plan nak buat cake and makan-makan dengan cikgu yang pernah mengajar kelas 5A5 (account class) :p

School Holidayy ! : ini yang best , holiday 2 weeks beb . HAHA , lepas dua minggu , dah sekolah balik and amik result . WTFM -.-' cuti ni macam-macam aktiviti ada , such as ahad ada maraton dekat putrajaya , isnin kem sampai rabu , then khamis balik kampung jumpa kawan lama , walao lehh , i miss then so damn much ! :( after a week , kena jaga adik , ohh Gosh , tak leh kua :( . dah macam buat karangan dah aku rasa . HAHA . well , wish me A in my BI and BM paper okay ! :)

cayokk ! -.-' :p

new past

[ Owner ] [ Follow ]


Template by mhz .