June 19, 2011, 4:41 PM ϟ 0 Babbling


Kawan yang baru kenal di pagi hari .


nii haaa --->

kesian doh aku tengok si Ayim Donny call aku pagipagi mintak tolong recover password Babyy Rara ni . hoho , aku pon tolong la kan , biasa lah , awek mintak tolong sp tanak . HAHA :p so , Babyy Rara call aku tanya ni tu ni tu , aku pon buat lah then dia terus dapat password fb dia balik , seronok dia . harhar . eh kau Rara , jaga Ayim Donny tuh baik baik au . jgn sakit kan hati dia nanti , Ayim Donny ni dah la lemah semangatt , harhar :p watlekk , so , hope korang happy ever after yeahh kawan :)

new past

[ Owner ] [ Follow ]


Template by mhz .