Huff
July 25, 2011, 7:34 PM ϟ 0 Babbling


comel kan nikita willy , sorry , takda kena mengena langsung -.-' xD

Beb , kau dengan aku memang takda apa-apa but aku dah angap kau macam BFF aku weyh ! boleh lagi kau cakap nak datang , sampai aku tak sch semata-mata nak jumpa kau tahu tak . punya lah excited >.<' aku call txt punya lah takda respon , memb aku txt , ada pulak respon , woahh , janji apa dulu ? :> okayokay , aku silap , memang kau ada rep txt aku , but tuh dah gila lewat petangg . fuhh memang berpeluhh lah aku kann . sorry weyh kalau kau rasa semak aku ni . janji tak kacau lagi =[ .

new past

[ Owner ] [ Follow ]


Template by mhz .