Last Hang on 30/7/2011
July 31, 2011, 3:40 PM ϟ 0 Babbling




jyeahh , macam aku telah katakann , last hang kan , yelaa kan , saya kan SPM canditates ;'( . lepas raya terus trial , then macam satu bulan setengah terus Real Spm . WTF man -.-' so , aku kena lah buat yang terbaikk . tak rugi 11 tahun aku belajar :>
ni haa semalamm , Amier Akmal belanja aku KFC . thanks weyy , kau memang baik hatii , tahu tahu jeh time tuh aku tengah lapar sengek tarak duit kann :p

kann , muka kenyangg lepas makan ayam free . haha . act cadang nye kan , petang tuh nak balik kampung mama aku suruh , nak mandi kan aku kononnya buang sial lah kan . haha :p but tak jadi , bapak aku tetibe tak kasi pulak haihh . so , aku hang lah sampai malam :)
pukul 9 lebih sampai rumah aku dengan Nabel Genji, sorry lah kena balik awal , saya kan ANAK MAK ;) capture gamba ni dengan nabel .
Then pukul 11.30 Zaiful Izham datang rumah aku nak ambil bag dengan si Nabel tuh , then sunyi lah rumah akuu . Tamat for Yesterday :)

new past

[ Owner ] [ Follow ]


Template by mhz .