July 4, 2011, 4:27 PM ϟ 0 Babbling

^
|
|
|
|
|

okay picture dekat atas tuh ialah BFF aku , yeahh sayang korangg , *NABEL GENJI ZAIFUL IZHAM , kenal diorang since darjah 6 , si zaiful datang rumah aku dengan berbasikal datang dengan nabel , *1st time kenal nabel , semata-mata nak main play station game bola . haha , then agak lama-lama aku makin rapat , till now , banyak dah terjadi antara kitorang ni , ada la sampai nak bertumbuk , amik kaca nak tikam lah konon nya . haha , form 4 kitorang berpindah sch but banyak buat kes , kitorang kembali ke sekolah lama , jyeah , i miss my hostel btw :p and i love my BFF here ;)
P/S OUR FRIENDSHIP WILL NEVER END !

new past

[ Owner ] [ Follow ]


Template by mhz .