July 22, 2011, 1:40 PM ϟ 0 Babbling

Salam Sejahteraa . korang pun tahu kan dua tiga hari ni aku moody jeh an , sebab ? ylaa , dah break dengan gf tersayangg , siapalah yang tak sedihh . nangis ? ohh , tu bila lah rahsiaa . okayokay , for You , serius aku tahu aku banyak buat silap , aku bodoh sebab requested dengan kau tanpa sebab , ada sebab pun sebab yang tak munasabah langsong aku bagi kan . aku nak bagi tahu kau ni T , aku betulbetul sayang kau , and aku tak pernah langsong ada niat nak Game kau or what . Seriously . text kau sekarang ni , berlainan sungguh , aku tak suka >.<' . dah la , kau jugak yang cakap dekat aku yang kau dah penat . so , faham-faham je laa . malas aku nak menaip . T , aku harap sangat sabtu ni dapat meet kau . aku bebetul ingin menebus segala kesalahan aku , aku tanak hidup aku dibelenggu dengan rasa bersalah terhadap kau :'(. err , okay lah , aku pun taktau nak taip apa dah , OTAK JAM dah ni >.<' so , aku harap kan kau T , give me an another chance to prove my love on you :) *sorry kalau post aku kali ni boleh membuatkn pembaca pening and tak faham yeah ;)





new past

[ Owner ] [ Follow ]


Template by mhz .