Drama di malam raya
August 31, 2011, 2:45 PM ϟ 0 Babbling

nampak diatas ? bahana bermain mercun bola kalau tak reti balingg :D muahahah

dah tepat pukul 2.30 a.m kita semua dah kebulur. rasa macam nak moreh pulak :D
25 min kemudian jumpa satu gerai yang tak seberapa ramai orang, lantak pi lah janji perut penuh, so singgah lah :>

mulalah dialog dengan salah seorang daripada kami bersuara

P :abang ada apa kat sini?'
A : 'gorenggorang jer'
P :'saya nak maggie gorang lah'
A :'maggie habis'
P :'nasi goreng ikan masin?'
A :'ikan masin habis'
P :'beehun basah'
A :'beehun habis'
P :'saya minum je la, teh tarik satu'
A :'susu habis, gula habis, ais pun habis'
P :'wtf semua habis -.-, kopi o je la'
A :'okay sampai'

So, kitorang waste our time dekat sana hampir sejam dengan 4 cawan kopi o . act kami ada 7 orang tapi kopi habis so dapat 4 cawan jeh. yang lain tuh air kosong #nasib air kosong tak habis >.<
#masa nak balik dah
P :'abang kira semua !'
A :'semua nya rm7.80 (total sekali dengan kawan-kawan aku)'
P :'ala bang, sorry lah kami tak boleh bayar, takda duit'
'mana pergi duit korang'
'SEMUA DAH HABIS . HAHAHA >.<'
best semalam minumminum dekat Gerai Habis :D


new past

[ Owner ] [ Follow ]


Template by mhz .