ohh si comel :p
August 5, 2011, 1:35 PM ϟ 0 Babbling



Budak kat atas ni lah kan yang kecilkecil dah pandai nak bercinta -.-' turutii kisahh dibawahh

Okayy , masa tuh bulan Mac tak silap aku , and aku class 1 Adil . masa tuh baru darjah satu , mana kenal Nabel Genji and Zaiful Izham lagii xD . masa darjah satu macam-macam terjadi , aku menangis lah , kena ejek lah , kena buli lah , tali kasut tak ikat dah mata berair , #maklum lah aku kan lemahh :D .

Pada satu hari , dalam class aku ada sorang amoy cina , nama dia Charisaa #sempoi kan aku mentioned nama . dia seorang Perempuan . berumur 17 tahun pada 2011 , haha , bodoh nya aku ni . okayokayy . Setiap hari jeh aku mesti usha dia dari jauh , padahal sit dia belakang sebelah aku jeh , korang faham kan , BELAKANG AKU THEN SEBELAH KANAN, MEJA KERUSI DIA . tak faham takp lah .

And one day , boleh pulak dia bagi surat dekat aku , korang tau macam mana dia bagi ? dia lalu sebelah aku then campak sekeping kertas dibaluti dengan sampul warna merahmerah mudaa , then dia suruh aku baca . aku dengan Mymo Vly time tuh . so , aku baca lah , korang tau apa dia tulis ? berginiii

"Aziq , saya tahu awak suka dekat saya . sebab tiaptiap hari saya nampak awak asyik tengok muka saya . kalau saya dikantin , awak sebuk datang belakang saya. kalau awak suka saya, jalan lah dengan saya tiaptiap hari"

Lebih kurang gini lah dia cakap , benda dah bertahun , mana nak ingat kan -..-' so aku pun balas lah surat dia tuu , nak tahu apa aziq cakap ? :p eleelee , mana ley bagi tahu , maluu edenn . hikhokk . so kalau dah coup kena lah berjalan sesama kan , but aku ni lain sikit , aku jumpa dia aku lari , kat kantin jumpa dia jeh , aku cabut. dekat bookshop aku nak beli pembaris, nampak dia , aku terus cancel nak beli -.-' apahal weyh ? maluu leteww :p
akhir nya 3 tahun berlalu suka monyet aku tuh. haha , sampai darjah 3 , aku dengan dia dah takda apa-apa dah, sebab ? dia minat lelaki lain. sial kan aku , 3 tahun aku kena game? kesiankesiann . but tkpe lah , aku dah ada Teiiya Medra's sekarangg :* .

Now memang aku dah lama tak jumpa si Charisa tuh , ada jumpa dekat fb jeh , but dia bapak sombong , okayy , last 2 weeks kot aku dah deletee kau dari friendlist akuu . hohoh . begini lah cerita aku , p/s 1st sukaa , bukan 1st love okay . hikhokk . papaii




nahh amik sikit porn . tolak sikit pahale jeh bulan puasa ni :D
#gambar aku masa umur setahun lebihh kott . sexy kan ? auu :*


new past

[ Owner ] [ Follow ]


Template by mhz .