yay nak raya dahh :>
August 27, 2011, 11:34 AM ϟ 0 Babbling


Tak sabar den nak raya . woahh , aku baca dekat status fb lah kan . memang ramai kan raya dekat perak . tak caya tengok ni
huahuahua , perak famous weh, aku dah cakap :>
so siapasiapa dekat perak nanti call aku okay , aku nak beraya rumah nenek opah korang :> dun worry, aku spotingg :D
eh eh almost forgoted, ada nampak kat belah kanan ni ? ---> itu Liyana Dania Binti Ahmad Fauzi. My only one gf that i got :) nak raya dengan dia tahun ni :/ harap kesampaiann :)

new past

[ Owner ] [ Follow ]


Template by mhz .