Chutchut bunyi comolot JB and SG :D
September 3, 2011, 10:55 AM ϟ 0 Babbling

Dulu Justin Bieber and Selena Gomez dah breakup . now aku pula . haha. apa kaitan entah -.-'

Ni aku nak habaq mai ni relationship aku selama seminggu 1 hari je dengan Liyana Dania binti Mohd Fauzi / Yana Hudson . yelah kan kan ramai minat dia pfft >.< oh hell yeah aku sayang sangat-sangat dekat dia weh taktau kenapa . iloveyou saranghae aishiteruu wo ai ni Yana >.<


hm fyi , dah lebih sejam aku depan lappy aku ni. nak story ke tanak. aku rasa biar lah rahsia kan pasal aku dengan dia. nak tau sangat otp dengan aku :p

So jyeah aku SINGLE lagi. ohmyyGod. sumpah weyh aku bukan player nak tukartukar GF ni. sorry lah. aku fuck sungguh tengok player/playboy/kasanova ni . hahah sorry kawan :) so korang please lah jangan tag nama aku sebab player okay. *aku player mana sesuai muka pun tarak handsome :>

So Mohd Noraziq Bin Abu Bakar nak focus on spm dah :D takpayah fikirfikir lagi kenapa dia nii , kenapa dia tuu . alaihaii jiwang sungguh memb kau ni. haha . bak kata Luna Latisyaa, 'malang sungguh siapa yang couple dengan kau ziq' hha sial kau luna . bak kata zaiful izham pulak 'saka kau masih ada ni ziq' -.- anehaneh jeh tapi takp aku sayang korang kawan baik .

FRIENDSHIP IS EVERYTHING THAN EVERYTHING except Family :>

new past

[ Owner ] [ Follow ]


Template by mhz .