10 jari tangan mohon maaf ;)
September 2, 2011, 2:50 PM ϟ 0 Babbling


okay korang nampak sign di atas ni? okay ia tertulis perkataan 'OPEN HOUSE'. biasa lah kan raya ni mesti ada buat open house punya tapi bukan rumah aku, rumah korang . muhaha .

Kepada kawan-kawan rapat aku, cousin and sibling di fb serta kawan di mukabuku, kalau korang ada buat open house atau pun rumah terbuka ajakajak lah aku ye . takda number aku fb kan boleh contact :) aku rajin ni kalau ada orang ajak makan free . xD takda lah, tujuan raya sebenarnya untuk apa ? duit raya? pandai lah ko! untuk bermaaf-maaf an lahh abang cik akak adik oi :p yela kan aku kan banyak buat salah kat korang :D

Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin












new past

[ Owner ] [ Follow ]


Template by mhz .