Birthday Boy's Entry
March 28, 2012, 4:49 AM ϟ 0 Babbling


What a stupid birthday i ever had.
No party, no cake, no presents, no girls, no happiness and the most important thing is, I'm getting old. *tsk tsk*
okay tu aku tak kisah, at least ada lah jugak kawan-kawan aku yang/nak celebrate and i appreciate it guys :> Sorry to Najwa, i tak jadi gerak Sunway, yeah, as you know ada emergency case yang tidak dapat dielakan :(
And thanks for my mom and dad yang telah belanja aku dinner. K sedap and aziq rasa aziq dah gemok :D

Back to the story, yang aku kisahnya ada juga kawan rapat aku yang aku anggap dia BFF ataupun kawan rapat yang tak ingat birthday aku. K me so sad. Aku ni walaupun luar nampak ganas tapi hati manja weh. Tak semua tahu tu~ Bukan itu sahaja, kawan sekolah aku, ex GF, ex crush pun tak ingat. Wish je aku mintak, bukan hadiah~ hm kecewa sungguh hati ku ini >.< hahaha

Well di pagi hari tadi sesuatu yang tidak diingini berlaku dalam hidup aku. Benda yang aku taknak sangat berlaku. Aku elokelok nak start tidur pukul 5am terus tak dapat tidur sampai lah pukul 9.00am. Akhirnya aku ponteng kerja. Bukan apa, benda tu boleh mengubah masa depan aku kot. Aku taknak masa depan aku HANCUR. Err, k Aku nak sangat share kat sini, what happened that morning tapi... benda tu kena privacy sikit. So kalau nak tahu, text or call me lah. IsyaAllah kalau aku nak cerita, aku cerita.

Thanks sebab baca. Scroll bawah lagi. banyak lagi cerita menarik. lulz~ chow askum :p

new past

[ Owner ] [ Follow ]


Template by mhz .