Disappointed moment
March 21, 2012, 9:29 PM ϟ 0 Babbling

This is my dad's face lookalike. Comel kan? 

K memang dah lama aku tak update blog. But kenapa? well busy and you all know internet rumah aku kadang-kadang je ada kan. urghh fuck my modem. 
K today i want to talk about my results. Ramaikan yang tanya aku 'ziq result kau okay tak?' 'amacam result' 'you dapat berapa?' aku tak jawab kan. Sebab aku kecewa gila dengan result aku. Bukan result yang aku nak. Malah lebih teruk. ugrhh. Aku rasa macam.. nak bunuh diri. Seriously, tapi aku masih lagi berpegang kepada Agama. And aku still lagi tak lupa yang Solat tu adalah tiang agama. Isyaallah.

Congratulations for all yang dapat result yang best dan awesome. Aku harap korang berjaya kelak diluar sana.
And for my mom and dad. Aziq betul-betul minta maaf. Aziq tak dapat nak tunaikan janji aziq. Like seriously, aziq pun menyesal dengan diri aziq yang tak berguna ni. :'( I'm crying too mom. And aziq taktau nak sambung belajar ke tidak dekat kolej swasta yang mama cakap kan tu. Kos dia mahal kan, and i know kita keluarga yang sederhana sahaja. hm forgive me mom, dad. :'( and i hope, you read this entry. Thanks xoxo 

Gedik tak entry aku harini? haha nak buat macam mana, sakit hati weh. And thanks for those yang lepak-lepak dalam blog aku ni. and aku harap korang sokong aku dari belakang okay. bye assalamualaikum. 


new past

[ Owner ] [ Follow ]


Template by mhz .